Lav en pose der kan si sandet fra sten og muslinger

Kender du ikke det, når du har været på stranden og børnene har samlet sten og skaller, de gerne vil have med hjem – og der så pludselig er sand over det hele?

Det kender jeg ihvertfald!

Jeg har prøvet at bruge hæklede net, som egentlig virker fint nok til at sorterer sandet fra skovl og spand, men hullerne i nettene er oftest for store, til at holde på de små sten og muslinger, derfor har jeg syet et par strand net i tyl, og det fungerer helt perfekt!

Det nok ikke den “dybe tallerken”, af ide – men den virker og til gengæld kan alle være med, uanset niveau af krea skills!

Selvom det regner i dag

Er der forhåbentlig mange dejlige dage tilbage, af både august og september måned, hvor vi får solen at se, så vi kan tage på stranden og finde sten og muslinger, vi kan tegne eller male på

Se evt. mit indlæg: Kreativ med sten

How to do:

  • Klip 2 stykker tyl (den tykke med store huller) i passene størrelse. Jeg har klippet mine i 30 x 40 cm.
  • Læg dem ovenpå hinanden og zigzag på din symaskine, i de 3 af siderne, ca. 1 cm. fra kanten. Du kan ligesom jeg, afrunde hjørnerne.
  • Klip kanten af tyllet af, ind mod din zigzag syning og voilà, nettet er klar til brug!

Ferie og fremtid…

Jeg håber i har haft en dejlig sommerferie og er er kommet godt igang med hverdagen igen. Her er alting lidt hektisk og jeg har mange bolde i luften.

Mit håb for Lullu B, er at der kommer mere liv i bloggen og en masse fede workshops, så det arbejder jeg en del med for tiden.

De allebedste sommer hilsner 🌼

//Betina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *